UNIDAD DIDÁCTICA 1. CONTAMINACIÓ MICROBIANA DELS ALIMENTS
- Vies de accés
- Factors facilitadors
UNIDAD DIDÁCTICA 2. HIGIENE DEL MANIPULADOR
- Higiene corporal
- Hàbits higiènics
UNIDAD DIDÁCTICA 3. HIGIENE DEL LOCAL
- Pla de neteja
- Desinfecció de les instal·lacions, equips i estris
- Control de plagues
UNIDAD DIDÁCTICA 4. PRÀCTIQUES HIGIÈNIQUES PER A LA MANIPULACIÓ D’ALIMENTS
- Temperatura i temps en els procediments culinaris
- Contaminació creuada
- Abastament d’aigua
- Emmagatzematge d’aliments
- Residus
- Transport i distribució d’aliments
- Bones pràctiques laborals
UNIDAD DIDÁCTICA 5. PREPARACIÓ CULINÀRIA DELS ALIMENTS
- Verdures i fruites
- Aliments congelats
- Conserves i semiconserves
- Aliments sensibles
- Pastisseria
UNIDAD DIDÁCTICA 6. CONTROL DE QUALITAT I ANÀLISI DE PERILLS I PUNTS CRÍTICS DE CONTROL: APPCC
UNIDAD DIDÁCTICA 7. MARC NORMATIU HIGIÈNICOSANITARI
Características del curso
- Conferencias 0
- Cuestionarios 0
- Duración 6 Horas
- Nivel de habilidad Todos los niveles
- Idioma Español
- Estudiantes 0
- Evaluaciones Si