UNIDAD DIDÁCTICA 1. EL RAÏM COM A MATÈRIA PRIMERA
- Varietats bàsiques d’Espanya
- Varietats bàsiques de la resta del món
UNIDAD DIDÁCTICA 2. DIFERENTS TIPUS DE VI I ETIQUETATGE
- Coneixement del vi i els sues maridatges
- Un vi per a cada plat
- Elaboració de vins joves
- Elaboració de vins blancs
- Elaboració de vins rosats
- Elaboració de vins negres
- Maceració carbònica, joves, joves amb fusta
- Criances i reserves
- Elaboració de vins especials
- Denominació d’origen
- Denominació d’origen d’Espanya
- Grans zones vinícoles de la resta del món
UNIDAD DIDÁCTICA 3. COMPOSICIÓ DEL VI
- Composició del vi
- Qualitats gustatives
UNIDAD DIDÁCTICA 4. EL CULTIU DE LA VINYA, ANATOMIA I CICLE DE VIDA
UNIDAD DIDÁCTICA 5. INFLUÈNCIES DEL SÒL I DEL CLIMA EN LA VINYA I EL SEU FRUIT
UNIDAD DIDÁCTICA 6. LES DIFERENTS CRIANCES I LES SEVES PARTICULARITATS
UNIDAD DIDÁCTICA 7. LA COMPRA DEL VI
- La compra del vi
- La seva conservació
- El seu servei
UNIDAD DIDÁCTICA 8. TAST DE VI
- Etapes del tast
- El tast del va venir
Características del curso
- Conferencias 0
- Cuestionarios 0
- Duración 40 Horas
- Nivel de habilidad Todos los niveles
- Idioma Español
- Estudiantes 0
- Certificado No
- Evaluaciones Si