Back

INAD102 ENOLOGIA

Avatar del usuario
Gratis
Students seating on the chairs. Group of people at business conference in modern classroom at daytime
Gratis

UNIDAD DIDÁCTICA 1. EL RAÏM COM A MATÈRIA PRIMERA

  1. Varietats bàsiques d’Espanya
  2. Varietats bàsiques de la resta del món

UNIDAD DIDÁCTICA 2. DIFERENTS TIPUS DE VI I ETIQUETATGE

  1. Coneixement del vi i els sues maridatges
  2. Un vi per a cada plat
  3. Elaboració de vins joves
  4. Elaboració de vins blancs
  5. Elaboració de vins rosats
  6. Elaboració de vins negres
  7. Maceració carbònica, joves, joves amb fusta
  8. Criances i reserves
  9. Elaboració de vins especials
  10. Denominació d’origen
  11. Denominació d’origen d’Espanya
  12. Grans zones vinícoles de la resta del món

UNIDAD DIDÁCTICA 3. COMPOSICIÓ DEL VI

  1. Composició del vi
  2. Qualitats gustatives

UNIDAD DIDÁCTICA 4. EL CULTIU DE LA VINYA, ANATOMIA I CICLE DE VIDA

UNIDAD DIDÁCTICA 5. INFLUÈNCIES DEL SÒL I DEL CLIMA EN LA VINYA I EL SEU FRUIT

UNIDAD DIDÁCTICA 6. LES DIFERENTS CRIANCES I LES SEVES PARTICULARITATS

UNIDAD DIDÁCTICA 7. LA COMPRA DEL VI

  1. La compra del vi
  2. La seva conservació
  3. El seu servei

UNIDAD DIDÁCTICA 8. TAST DE VI

  1. Etapes del tast
  2. El tast del va venir

Características del curso

  • Conferencias 0
  • Cuestionarios 0
  • Duración 40 Horas
  • Nivel de habilidad Todos los niveles
  • Idioma Español
  • Estudiantes 0
  • Certificado No
  • Evaluaciones Si