UNIDAD DIDÁCTICA 1. CONCEPTES GENERALS
- Reaccions adverses a aliments: classificació.
- Intoleràncies
- Al·lèrgies
- L’anafilaxia
- Situacions de risc
- On trobem els al·lèrgens
UNIDAD DIDÁCTICA 2. GESTIÓ DEL RISC
- Principis bàsics
- Diagrama de gestió
- Bones pràctiques
- Contaminació creuada
UNIDAD DIDÁCTICA 3. APLICACIÓ PRÀCTICA DEL NOU REGLAMENT D’ETIQUETATGE DELS PRODUCTES ALIMENTARIS. “L’ETIQUETATGE NUTRICIONAL”
- Introducció: el nou Reglament 1169/2011
- Etiqueta i etiquetatge
- Responsabilitats
- Informació alimentària obligatòria:
- Denominació de l’aliment
- Llistat d’ingredients
- Substàncies o productes que poden produir al·lèrgies o intoleràncies
- Quantitat de determinats ingredients
- Quantitat neta
- Data de durada mínima o data de caducitat
- Condicions especials de conservació i/o d’utilització
- Nom, raó social i adreça de l’operador
- País d’origen o lloc de procedència
- Forma d’utilització
- Grau alcohòlic
- Lot
- Distintius d’origen i qualitat agroalimentària
- Informació nutricional. Etiquetatge nutricional, d’obligat compliment des de desembre de 2016
- Aplicació pràctica de normatives d’aplicació sectorial
Características del curso
- Conferencias 0
- Cuestionarios 0
- Duración 6 Horas
- Nivel de habilidad Todos los niveles
- Idioma Español
- Estudiantes 0
- Certificado No
- Evaluaciones Si