Back

INAD101 AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

Avatar del usuario
Gratis
Students seating on the chairs. Group of people at business conference in modern classroom at daytime
Gratis

UNIDAD DIDÁCTICA 1. CONCEPTES GENERALS

  1. Reaccions adverses a aliments: classificació.
  2. Intoleràncies
  3. Al·lèrgies
  4. L’anafilaxia
  5. Situacions de risc
  6. On trobem els al·lèrgens

UNIDAD DIDÁCTICA 2. GESTIÓ DEL RISC

  1. Principis bàsics
  2. Diagrama de gestió
  3. Bones pràctiques
  4. Contaminació creuada

UNIDAD DIDÁCTICA 3. APLICACIÓ PRÀCTICA DEL NOU REGLAMENT D’ETIQUETATGE DELS PRODUCTES ALIMENTARIS. “L’ETIQUETATGE NUTRICIONAL”

  1. Introducció: el nou Reglament 1169/2011
  2. Etiqueta i etiquetatge
  3. Responsabilitats
  4. Informació alimentària obligatòria:
  5. Denominació de l’aliment
  6. Llistat d’ingredients
  7. Substàncies o productes que poden produir al·lèrgies o intoleràncies
  8. Quantitat de determinats ingredients
  9. Quantitat neta
  10. Data de durada mínima o data de caducitat
  11. Condicions especials de conservació i/o d’utilització
  12. Nom, raó social i adreça de l’operador
  13. País d’origen o lloc de procedència
  14. Forma d’utilització
  15. Grau alcohòlic
  16. Lot
  17. Distintius d’origen i qualitat agroalimentària
  18. Informació nutricional. Etiquetatge nutricional, d’obligat compliment des de desembre de 2016
  19. Aplicació pràctica de normatives d’aplicació sectorial

Características del curso

  • Conferencias 0
  • Cuestionarios 0
  • Duración 6 Horas
  • Nivel de habilidad Todos los niveles
  • Idioma Español
  • Estudiantes 0
  • Certificado No
  • Evaluaciones Si